Smokie – Lay Back In The Arms Of Someone
05
September

By Stevie Adams / in , , , /


— RRI NË KRAHËT E DIKUJT — Nëse do simpatin time, Vetëm hape zemrën tënde tek un’ Dhe do marrësh gjithçka, që do kesh nevojë, Ti mendon se kjo është shumë e lartë për ty… …vogëlushe, Un’ vdes për ty… Kur nuk ka mbetur gjë, Ti e di ku do të jem! – Rri në krahët e dikujt, Jepu bukuris së dikujt. Shtrihu në krahët e njeriut që do! – Rri në krahët e dikujt Kur mendon se je pjes e dikujt, Shtrihu në krahët e dikujt që do! – Pra vogëlushe, vetëm më thërrit Kur të doni të gjith… ”Do t’ jem dashuria jote” ”Do t’ jem miku yt” Dhe nuk ka asgjë që nuk do t’ bëj… …voglushe, se jetoj vetëm për ty. S’ka asgjë për t’u fshehur, Nuk ka nevojë ta mendosh. – Rri në krahët e dikujt, Jepu bukuris së dikujt, Shtrihuni në krahët, e njeriut që do… E dashur…! – Rri në krahët e dikujt Kur mendon se je pjes e dikujt, Shtrihu në krahët e dikujt që do. Oh… unë e di që ti mendon se kjo ësht shum e lart për ty,… …vogëlushe, E të vdes për ty. Kur nuk ka mbetur gjë, E do t’ jem me ty!… – Rri në krahët e dikujt, Jepu bukuris së dikujt, Shtrihuni në krahët, e njeriut që do… …vogëlushe! – Rri në krahët e dikujt, Jepuni bukuris së dikujt, Shtrihu në krahët, e njeriut që do. …Vogëlushe! E dashur, e di…! TvKC.AL // Subtitle Prodution©


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *